Kategoria:Artykuły spożywcze -> Mięso i drób, wyroby -> Wędliny i wyroby Kraj:Polska Polecane firmyAves Sp. z o.o.
Przedsiębiorstwo przetwórstwa drobiu oferuje: wyroby drobiowe, produkty mrożone, dania gotowe, catering, wędliny.[...]
Śląski Rynek Hurtowy OBROKI Sp. z o.o. [polski] [angielski]
Śląski Rynek Hurtowy OBROKI Sp. z o.o. to największy hurtowy rynek spożywczy na terenie Górnego Śląska. Rynek zlokalizowany jest w Katowicach, w samym środku aglomeracji Górnośląskiego Okręgu Przemysłowego, oraz w najbliższym sąsiedztwie głównych ciągów komunikacyjnych (autostrada A4, DK1, Drogowa Trasa Średnicowa).
Spółka posiada znaczącą pozycję na rynku hurtowym województwa śląskiego. Oferuje całodobowe, znakomite warunki do prowadzenia działalności handlowej[...]
Waldi Sp.j. Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Tradycja ze smakiem.
Zakład Przetwórstwa Mięsnego Waldi powstał w Grodzisku
Wielkopolskim w styczniu 1992 roku, jako przedsięwzięcie rodzinne, będące kontynuacją dzieła nestora rodu - Stanisława Joksia.
Początkowo ta niewielka masarnia produkowała wyroby sprzedawane klientom indywidualnym, którzy zaopatrywali się w sklepie firmowym. Wówczas, tygodniowo produkowano tu około dwóch ton wyrobów . Rosnący popyt na wyroby firmy Waldi przyspieszył decyzję o zakupie w 1998 roku[...]
Masarnia - Ubojnia ZEMAT Zdzisław Trościańczyk i S-ka
Klienci masarni
Bezpośredni i największy wpływ na działalność masarni ma jej najbliższe otoczenie, czyli klienci. Odbiorców zakładu można podzielić na trzy grupy, z których każda charakteryzuje się odmiennymi cechami i preferencjami:
1. sektor prywatny. Jest to najliczniejsza grupa klientów (60,2%). Tworzą ją właściciele sklepów spożywczych i mięsnych, którzy najczęściej osobiście dokonują zakupów. Czasami w roli decydentów zamiast nich występują zaopatrzeniowcy[...]
BACÓWKA L. Szot Spółka Komandytowa [polski] [angielski]
Na swoją siedzibę „BACÓWKA” wybrała malowniczą wioskę Rajbrot, położoną w Małopolsce na Pogórzu Karpackim. Są to tereny zajmujące przestrzeń od Krakowa aż po Beskidy. Mimo bliskości cywilizacji zachowały się tu ludowe obrzędy, w tym również te związane z przyrządzaniem jadła i wspólnym biesiadowaniem. W naszej Bacówce przygotowujemy dla Państwa wyroby tradycyjne – swojskie rarytasy. Wykorzystujemy stare, sprawdzone przez naszych przodków receptury, korzystamy z bogatej[...]
JANO Zakład Przetwórstwa Mięsnego [polski] [angielski]
Zakłady Przetwórstwa Mięsnego „JANO” od 1978 roku wzbogacają rynek swymi wędlinami. Stale powiększające się grono klientów zawsze może liczyć na zaakceptowane, oryginalne i powtarzalne smaki. Stare receptury stanowiące tajemnicę firmy choć realizowane są w nowoczesnym zakładzie, nic nie straciły na swej szlachetności, o czym świadczą produkowane w oparciu o nie wyroby. Zakład jest firmą rodzinną z tradycjami, od pokoleń związaną z branżą mięsną. Usytuowanie zakładu[...]
Albo Sp. z o.o. [polski] [angielski]
Firma ALBO to niekwestionowany Lider Sprzedaży drobiu, wędlin i mięsa.
Nasza oferta zawiera ponad 800 pozycji asortymentowych wędlin i obejmuje produkty niemal ze wszystkich grup: od kiełbas, poprzez bogaty wybór wędzonek po produkty blokowe i wysokiej jakości wędliny podrobowe. W ciągłej sprzedaży posiadamy najlepsze produkty 40 najbardziej znanych producentów, m.in. JBB, SOKOŁÓW, NETTER, PMB, GAIK. ILCZAK, DOLINA ŁĄK, BALCERZAK.
Zakres naszej działalności dodatkowo rozszerzył[...]
Z.P.H Fama sp.j
Jesteśmy producentem mrożonych dań kulinarnych, a na indywidualne życzenie klienta świeżych (chłodzonych).
Prosimy się zapoznać ze szczegółową ofertą
w dziale asortyment.
Na rynku krajowym działamy od 1994 r. Obecnie nasza firma posiada znaczącą pozycję na rynku w dziedzinie produkcji i sprzedaży gotowych wyrobów gastronomicznych. Zawdzięczamy ją starannemu doborowi surowców, sprawdzonym recepturom
i polityce jakości , zapewniającym najwyższą jakość
i bezpieczeństwo[...]
|
|